Prijali sme list z Univerzity Komenského v Bratislave, Jesséniovej lekárskej fakulty v Martine a dostalo sa nám cti, za ktorú sme veľmi vďační. Sme hrdí, že aj u odbornej verejnosti sú naše výrobky cenené a vysoko hodnotené. Dovoľte nám podeliť sa o toto ocenenie.

Vážený pán Lukáč,

Vážené dámy a páni

Dovoľte mi v mene dobrovoľníkov študentov a zamestnancov Jesseniovej lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Martine vyjadriť obrovské ďakujem slovenskej firme LP MAN s.r.o., ktorá zabezpečuje profesionálnu produktovú radu ochranných pomôcok MEDIMAN. Zástupcovia firmy LP MAN s.r.o. darovali naším medikom dobrovoľníkom z Jesseniovej lekárskej fakulty a zamestnancom Univerzitnej Nemocnice v Martine ochranné pomôcky – konkrétne rúška.

Oceňujeme snahu a veľmi rýchle konanie tohto slovenského výrobcu ochranných pomôcok a chirurgických rúšok so striebrom, ktoré chránia voči baktériám a vírusom.  Tieto výrobky majú vysokú kvalitu prevedenia. Obrovskou výhodou je, že firma má vlastnú distribúciu a materiál, ktorý používajú je vyvinutý v spolupráci ich a partnerov v tejto oblasti.

Tieto rúška nadmieru splnili naše očakávania. Sú priedušné, dobre sa cez ne dýcha aj keď ich máte na tvári celý deň sú pohodlné a v porovnaní s jednorazovými rúškami sú aj ekologické a nezaťažujú naše životné prostredie. Stačí ich oprať mydlom v rukách, vysušiť a znovu použiť.  V týchto neľahkých časoch je dôležité chrániť našich lekárov, sestry a ďalší pomocný personál v nemocniciach ako aj našich najzraniteľnejších – seniorov a občanov trpiacich iným základným ochorením.

Používanie rúšok tejto firmy nás presvedčilo, že sa oplatí obrátiť sa na slovenských výrobcov, ponúkajúcich kvalitné produkty pri hľadaní riešení ako ochrániť všetkých občanov Slovenska.

S úctou                                                     prof. MUDr. Jana Plevková PhD.

                                                                                                           Martin 3.4.2020

 

List z Univerzity Komenského v Bratislave, Jesséniovej lekárskej fakulty v Martine